#


MIKÄ CUVIO?

CUVIO design aloitti vakituisen toimintansa 2014 ja sen perustaja on Tiia-Leena Haataja. Ammattitaito pohjautuu vuosikymmenien kokemukseen mainonnan kentillä AD:n tehtävissä, yrittäjänä ja markkinointivastaavana rakennusalan yrityksessä.

Mitä ja miksi?

CUVIO design auttaa yritystänne määrittelemään brändistrategian sekä suunnittelee siihen pohjautuvan yritysilmeen, nettisivut ja tarvittavat markkinointimateriaalit. Kaiken suunnittelemamme markkinointiviestinnän tavoitteena on helpottaa myyntiänne, kasvattaa brändinne arvoa ja lisätä asiakasuskollisuuttanne.

TOIMIVA CUVIO

CUVIO design sitoutuu toimeksiantoihin suurella sydämellä ja hyvällä asenteella. Parhaimmat tulokset syntyvät hyvässä ja luottamuksellisessa yhteistyössä.

#


TIIA-LEENA Haataja, AD

Visuaalisuus, värit, muodot ja materiaalit ovat kiehtoneet minua lapsesta asti. Elin ja hengitin kuvien maailmaa jo aivan pienenä lapsena isäni työn kautta ja piirtämisestä tuli minulle luontainen tapa käsitellä asioita ja luoda tarinoita. Aistin edelleen herkästi tunteet ja tunnelmat, joita ympäristössäni on, ja usein joko kuvaan tai maalaan näkemääni.

On ollut mahtava huomata, että tästä taidosta on tullut keskeinen voima myös työuralleni. Olen tehnyt 20 vuoden ajan yritysilmeiden ja markkinointiviestinnän suunnittelua monissa sen eri muodoissa. On innostavaa luoda näkyväksi jotain sellaista, joka on vasta asiakkaan ajatuksissa. Ja erittäin palkitsevalta tuntuu, kun työ onnistuu odotuksien mukaisesti tai ylittäen ne!

Aloitin urani perheyrityksessämme, joka opetti vastuullisuutta, sitoutumista ja rautaista ammattitaitoa. Varhaisilta vuosilta jäi mieleeni, että "viimeisin työnäyte ratkaisee". Se on opettanut oikeaa asennetta jokaista asiakasta ja työtä kohtaan niin markkinointivastaavana rakennusalan yrityksessä kuin myöhemmin yksityisyrittäjänä.

6 vuotta itsenäisenä yrittäjänä ovat sisältäneet paljon työtä ja antoisia kokemuksia. Parasta työssäni on ollut se, kun olen voinut olla osa asiakkaan suunnittelutiimiä ilman roolien tuomaa eroa. Koen tehneeni työni hyvin silloin kun asiakas onnistuu - ja sitä tavoitetta kohti pyrin vastedeskin!

Rakkaudesta lajiin,

Tiia-Leena


OLLAAN YHTEYDESSÄ

Jos markkinointiviestintä on aiheena ajankohtainen, laita viestiä tai soita niin jutellaan tarkemmin.


YHTEYSTIEDOT

CUVIO design

Tiia-Leena Haataja
tiia-leena(at)cuvio.fi
040 7338622