#

PALVELUT

CUVIO design tarjoaa keinot yritysidentiteetin luontiin sekä jokapäiväiseen mainontaan ja markkinointiin. Tutustu palveluihin ja pyydä tarjous!


BRÄNDISTRATEGIA

Brändi on mielikuva, jonka ihminen luo yrityksestä olemassa olevalla tiedolla. Brändi on myös lupaus jostakin, jolla on arvoa. Millä tavalla brändiä voidaan hallita? Millä tavoin luot ja lunastat lupauksesi? CUVIO design auttaa teitä luomaan brändistrategian, joka toimii työkaluna kaikissa tilanteissa, jossa asiakkaanne kohtaa brändinne.
#

YRITYSILME

Yritysilme on kuin yrityksenne vaatetus. Se kertoo persoonallisuudestanne, aatteistanne, toimintavoistanne ja luotettavuudestanne. Hyvin suunniteltu vaatetus taipuu moniin eri tilaisuuksiin ja kestää aikaa, näin on myös yritysilmeen laita. Jos aihe on ajankohtainen, varaa aika keskusteluun ja tarjouspyynnön tekemiseen.
#

LOGO

Tunnus ja tunnuksen ulkoasu – näistä muodostuu yritykseksi logo. Hyvä logo kertoo toimialan, erottuu joukosta ja jää mieliin. Hyvin suunniteltu logo myös kestää aikaa ja myy brändiä tehokkaasti.
#

KOTISIVUT

Kotisivut on yrityksenne päämyymälä, joten sen luoma vaikutelma ja tapa puhua ovat ratkaisevassa asemassa koko myyntiprosessissanne. Hyvä sivusto vakuuttaa kävijät ja tarjoaa palvelua asiakaslähtöisesti.
CUVIO design suunnittelee ja toteuttaa sivustonne edistämään myyntiänne ja rakentamaan positiivista yritysmielikuvaa. Suosimme responsiivisia sivustoja, jotka toimivat kaikilta päätelaitteilta.
#

Myyjän salkku

Hyvä työvälineet helpottavan myyjän työtä ja kun myynti on helppoa, on ostaminenkin helppoa. Ajantasainen salkku sisältää jotain "kättäpidempää" ja selkeän myyntiesittelyn. Mikä on se juttu, jolla kaupat tulevat teille? CUVIO:lta saatte kattavan myyntisalkun: powerpoint-esitys, kampanjaideointi, esite, esitteet ym. Annamme ehdotuksen, millaisin työvälinein myyjänne pääsee hyvin liikkeelle ja liidejä riittää.
#

kampanjasuunnittelu

Myynninedistämiseen tarvitaan kampanjoita, joilla on selkeä tavoite, kohderyhmä ja oikea ajoitus. Kampanjasuunnitelmaan kuuluu mediavalinnat, aikataulutus ja kampanjan visualisointi eri medioihin. Sekä ohjeistus myyjille kampanjan käytännöistä. Tärkeää on myös suunnitella etukäteen kampanjasta saatavien liidien hyödyntäminen.
#


messut ja tapahtumat

Kaipaako messuosastonne kokonaan uutta ilmettä vai pientä freesausta kampanjan ajaksi? Millä tavalla saisitte aktivoitua osastollanne käyneet ja kerättyä mahdollisimman paljon liidejä? Me teemme näyttävän osaston ja suunnitelman messuaktivoinnista.
#

liput ja laput

Laadukas ja pitkäikäinen painotuote ajaa asiansa. Tarjous folderin sisällä säilyy ja viestii laadusta. CUVIO design suunnittelee yrityksennne käyntikortit, työmaakortit, lomakkeet, folderit ja kirjekuoret sekä muut tarpeelliset liput ja laput. Samoin sähköiset lomakkeet ja powerpoint-pohjat.
#

NÄKYVYYS

Onko toimitilanne muuttaneet mutta ikkunoista uupuu vielä tarrat? Kulkeeko myyjät autoilla ja oletteko hyödyntäneet liikkuvat mainokset logoillanne? CUVIO voi tehdä kokonaisvaltaisen suunnitelman kaikkiin tilanteisiin, joissa kohtaatte asiakkaanne. Tai jos jokin täsmätuote puuttuu, niin sekin hoidetaan.

#

KUVAUKSET

Tarvitsetteko hyvät kuvat seuraavaa mainoskampanjaanne varten? Onko uudet tuotteet kuvaamatta? CUVIO design tekee kuvaussuunnitelmat, kuvausjärjestelyt ja hoitaa kuvaukset avaimet käteen -periaatteella.
#

LÄHETÄ LOMAKE

#